بعد از زلزله طبس، شهید صدوقی نقش بسزایی در کمک به مردم آن منطقه داشت. این روایت را بخوانید
شهید صدوقی به دعوت حجتالاسلام برهان به مهریز آمد و عده کثیری از مردم از محلات مختلف مهریز در حسینیه باغ بهار جمع شدند و با سخنرانی این دو بزرگوار، جرقه انقلاب در مهریز زده شد.
نگاهی به مقالات و کتابهای منتشر شده درباره شخصیت و زندگی شهید صدوقی
مرحوم استاد علامه طباطبایی رحمه الله از دانشمندانی بود که بیشتر وقت خود را به تدریس و مطالعه اختصاص میداد تا دید و بازدید، ولی در مورد شهید محراب آیت الله صدوقی، استثنا قایل بود
شهید صدوقی در مورد نقش ولی فقیه در اداره جامعه چنین میفرمایند: «امام خمینی با ایدئولوژی اسلام راستین و نیروی لایزال و خلاق ایمان، زنجیرهای اسارت را یکی پس از دیگری از دست و پای خلق مسلمان ایران برداشت.
شهید آیت اللّه صدوقی از یاران صدیق و باوفا و قدیمی امام امت بود. او یار امام در تمامی صحنه های انقلاب و یاور ملت محروم بود که به حق در عمل نیز این چنین بود.
شایسته است تعبیر زیبای امام از شخصیت شهید صدوقی بر در و دیوار شهر یزد نصب شود. این تعبیر تاکید می کند که شهید صدوقی، نه تنها شخصیتی استانی و حتی ملی، بلکه شخصیتی بین المللی است زیرا دایره اسلام به یک شهر و کشور محدود نیست.
محمد صدوقی به سال 1284 خورشیدی در یزد و در خانوادهای روحانی به دنیا آمد، پدرش مرحوم آقا میرزا ابوطالب از روحانیون معروف شهر در مسجد روضه محمدیه سمت امامت داشته و مرجعیت تامه برای کارهایی که مردم داشتند. دودمان پدری او به میرزا احمدرضا کرمانشاهی فرزند ملامحمدمهدی کرمانشاهی میرسد که در دوره فتحعلی شاه از کرمانشاه به یزد تبعید شدهاند در انتساب این خانواده به شیخ صدوق به لوح تاریخی روی قبر جد بزرگ خود استناد میکنند.